Boerderij Ondersteboven

Rust en ruimte, zover het oog reikt

Het boerderijterras

                                         

In principe vanaf Pasen tot en met het eerste weekend van oktober is Boerderij Ondersteboven van woensdag tot en met zondag bij mooi weer een rustige, kleinschalige pleisterplaats voor fietsers, wandelaars of andere passanten. De overige dagen van de week zijn wij alleen op aanvraag vooraf open voor groepen. De boerderij ligt aan het fietsknooppuntsysteem en het (wandel) ommetje door de akkers en langs de Westerschelde.

Boerderij terras

Een prachtig terras naast de monumentale schuur met weids uitzicht op de polder. Bij minder mooi weer is het in de authentieke schuur goed en nostalgisch vertoeven. Inmiddels is naast de voormalige kalverstal (oa. voor het ontbijt van de bed & breakfast gasten) ook de oude koeien/stierenstal in ere hersteld voor grotere groepen, maar ook elders in de schuur is ruimte om te schuilen en/of te genieten van gereedschap uit grootvaders tijd. U geniet van de rust en van een lekker kopje koffie, thee of koude drank met zelfgemaakte lekkernijen, zoals tosti's of ons verse, zelfgemaakte appelgebak en in het seizoen zelfs rabarbertaart en aangeklede cake met aardbeien en/of frambozen uit eigen tuin.

Courgettes in alle soorten en maten zijn te koop en soms andere groentes uit onze biologische moestuin in de voormalige garage of, als het even kan, rechtstreeks uit de moestuin.Tegenwoordig verkopen we ook honing, huttentutolie en veelal ook vlierbloesensiroop!

De kreek

Bijzonder mooi is de kleine kreek in de oude wei. U kunt een ommetje maken rond de kreek of langs de akkers. Zo nu en dan worden samen de honderden vissen gevoerd.

Openingstijden

  • Van juli tot oktober van vrijdag tot en met zondag van 11:00 tot omstreeks 17:30 uur.
  • Op feestdagen kan het zijn dat we bij mooi weer het terras ook openen.
  • In het seizoen zijn wij voor groepen (minimaal 6 personen) op maandag tot en met donderdag ook op aanvraag open. In het hoogseizoen (vakantieperiode) zijn we zoveel als mogelijk open.
  • De openingstijden zijn weersafhankelijk; u kunt ons bellen (0031.6.24598174) bij twijfel.
  • Wijzigingen in onze openingstijden geven we zonodig aan bij de poort.

    Het is voor ons prettig als groepen vooraf reserveren.

    Soms moeten we samen even boodschappen doen; onze excuses hiervoor! 

 

Contact gegevens

Annie Audenaert

en Arnold Mannaert

 

Westdijk 1
4589 RR Ossenisse
(Zeeuws-Vlaanderen, Nederland)

 

Telefoon
+31 6 24598174

 

Email

Voor informatie:

info@
boerderijondersteboven.nl

Voor reserveringen:

reserveringen@
boerderijondersteboven.nl