Boerderij Ondersteboven

Rust en ruimte, zover het oog reikt

Welkomboerderij

Boerderij Ondersteboven is tevens welkomboerderij voor dag(deel)besteding met aandacht en zorg op menselijke maat voor de 'kwetsbare' mens of voor iemand met een (tijdelijke) lichte beperking. We doen dit kleinschalig en niet in groepsverband. Wij bieden geen professionele zorg of medische begeleiding maar geven aandacht op basis van onze uitgebreide werk- en levenservaring.

Onze aanpak is een geïntegreerd concept met activiteiten ten behoeve van ons boerderijterras of onze bed & breakfast, en met buitenwerkzaamheden zoals werken in de (moes)tuin, het verbouwen van courgettes, verzorgen van de dieren en hooien. Onze boerderij is minder geschikt voor mensen in een rolstoel.

Boerderij Ondersteboven is ook bedoeld voor mensen die rust en afleiding nodig hebben en voor mantelzorgers. De kracht en het spel van de natuur gecombineerd met persoonlijke zorg en aandacht vormt de basis.

In de praktijk is de boerderij uitermate geschikt voor een kort verblijf van een dagdeel voor groepen. Op verzoek schenken wij dan een kopje koffie of thee met gebak of verzorgen wij de lunch. Sinds 2014 is ook de voormalige stieren/ossenstal beschikbaar voor een gezellig kopje koffie, maar ook voor ontbijt, lunch of (late)brunch. Vooraf bellen verdient wel onze voorkeur, zodat we eea. goed kunnen voorbereiden.

Ook is de boerderij geschikt voor een vrijwilligersdag of om anderszins eenvoudige activiteiten te ondernemen.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.