Boerderij Ondersteboven

Rust en ruimte, zover het oog reikt

Nieuws en Evenementen

NL Doet Dorps(ver)gezicht(en) 2015

Op 1 en 8 april 2015 wordt het weer een ware happening op Boerderij Ondersteboven. In het kader van NL Doet worden heuse vrijwilligersdagen georganiseerd. Eenieder kan zich nog aanmelden via de website van NL Doet op ons project 2015, waarvoor we wederom een bedrag van 400 euro subsidie hebben gekregen en de Regiobank sponsort mee.

Met als doel om langs de Westerschelde (dit keer op de Schulpenhoek) een rustplek met twee bankjes in te richten. We rekenen op meer dan 10 mensen om tweedehands bankjes te schuren en te schilderen, de ruimte op de dijk in te richten en te bestraten. Het Waterschap Scheldestromen levert ter plekke de (bijna 60) voorgeschreven nieuwe stenen (van ongeveer 60 kilo per stuk). Het beloofd dus ook dit jaar weer een hele klus te worden, die we vast en zeker niet in 1 werkdag kunnen afronden, maar dat zien we dan tezijnertijd wel weer.

Inmiddels staan twee woensdagmiddagen gepland om het project Schulpenhoek aan te pakken, te weten woensdagmiddag 1 april as. en woensdagmiddag 8 april as. van 13.00 tot 16.30 uur. Dus heb je zin om te klussen ben je welkom; we starten op Boerderij Ondersteboven.

Bekijk de "klus" op de website van NL Doet en schrijf je in:

https//:klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=2023

Doorlopende activiteiten

Foto selectie